Web Analytics

Betaling & verzending

Betalen

U kunt als volgt betalen (op deze website):

Vooruit betalen
  via MultiSafepay

Wanneer uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling verstuurd (indien product voorradig is).* U krijgt hiervan een bericht per e-mail.

Betalen met iDEAL
  via MultiSafepay

Goederen worden afgestuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging van iDEAL (indien product voorradig is).* U krijgt hiervan een bericht per e-mail.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Meer info over iDEAL

Betalen met PayPal

Goederen worden afgestuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging van PayPal (indien product voorradig is).* U krijgt hiervan een bericht per e-mail.
Meer info over PayPal

Betalen met Credit card
(Visa, Mastercard)

  via MultiSafepay

Goederen worden afgestuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging (indien product voorradig is).* U krijgt hiervan een bericht per e-mail.

Betalen met MultiSafepay rekening
  via MultiSafepay

Goederen worden afgestuurd na de ontvangst van de betalingsbevestiging (indien product voorradig is).* U krijgt hiervan een bericht per e-mail.

Deze optie kunt u gebruiken indien u MultiSafepay rekening heeft. Betalen met MultiSafepay is uiterst veilig, snel en eenvoudig!

Voor andere betalingsopties (via Multisafepay) is MultiSafepay rekening niet nodig.
Meer info over MultiSafepay

* Weekend en feestdagen tellen niet mee.

Verzendkosten

Verzendkosten bedragen € 50,00.

De verzendkosten worden standaard in het winkelmandje gerekend. We kunnen niet vooraf bepalen hoe groot of zwaar een product is. Voor alle producten wordt dezelfde prijs in rekening gebracht ongeacht of hoe groot of zwaar uw bestelling is. De verzendkosten zijn inclusief verpakkingskosten en administratiekosten.

In het geval van deelleveringen worden de verzendkosten alleen over de eerste levering berekend. Alle volgende leveringen zijn dan franco.

Levertijd

Wij doen ons uiterste beste om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Voor elke product ziet u tijdens de bestelling of het uit voorraad leverbaar is, of anders ziet u een indicatie van de levertijd. Onze indicatie met betrekking tot de levertijd is gebaseerd op onze ervaringen en kunnen uiteraard afwijken.

Alle voorradige artikelen die u tot 16:30 uur bestelt en

  • u betaalt met iDEAL, CreditCard, Multisafepay rekening of PayPal, en wij ontvangen de betalingsbevestiging tot 16:30 uur

 

worden in de meeste gevallen al de volgende werkdag afgeleverd (zon- en feestdagen tellen niet mee). Wij zijn sterk afhankelijk van de bezorgdienst.

Bezorging

Op de dag dat de producten aan u verzonden worden ontvangt u van ons een verzendbevestiging per e-mail met een link naar de website van het transportbedrijf en uw track-en-trace code. Transport wordt uitgevoerd door DHL.

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Op de website van DHL kunt u eenvoudig uw pakket volgen. Vul je zendingsnummer en postcode in voor de huidige status van je pakket.

Wat als ik niet thuis ben om mijn pakket in ontvangst te nemen?

Zie info op de website van DHL

Na vijf dagen nog geen pakket?

Het gebeurt zelden dat DHL een pakket één of meerdere dagen te laat bezorgd. Heeft u uw pakket na vijf dagen nog niet ontvangen en heeft u ook geen bericht van DHL ontvangen? Neem dan contact op met ons. U kunt daarvoor eenvoudig onze laatste e-mail beantwoorden of contact formulier gebruiken (zie contact pagina). Op verzoek van ons stelt DHL een onderzoek in, want DHL wilt het pakket natuurlijk graag alsnog bij u bezorgen.

Laatst bekeken