Web Analytics

Retourneren

Het herroepingsrecht

U kunt de aankoop binnen 14 dagen na aflevering van het product ongedaan maken zonder opgave van reden door schriftelijke reactie (b.v per e-mail of post). U kunt daarvoor eenvoudig onze laatste e-mail beantwoorden. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (zie hieronder), maar bent hiertoe niet verplicht. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen onder vermelding van "Bestelnummer".

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

U krijgt vanzelf het juiste retouradres voor uw artikel tijdens uw retourmelding.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

We nemen deze goederen retour (zonder gebruikssporen). U draagt zelf de kosten voor de retourzending (de wet Koop op Afstand). Een indicatie van de kosten hiervoor kunt u b.v. vinden op www.postnl.nl/tarieven/pakketten.

We mogen wel wachten met terugbetalen tot we het product hebben teruggekregen en geïnspecteerd.

Informatie van de Consumentenbond

Wat mag je met het product doen tijdens de bedenktijd? Je moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of je het wil houden en je mag het proberen net zoals je dat in een winkel zou doen. Je moet bijvoorbeeld kleding en schoenen kunnen passen. Je mag ook de verpakking openmaken om het product te bekijken, als je dit maar netjes doet. Maar je mag het product niet daadwerkelijk gaan gebruiken (bijvoorbeeld kleding gaan dragen) als je nog niet weet of je het houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

  • U het product niet gebruikt heeft.
  • De fabriksverpakking niet beschadigd is.
  • Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik (montagesporen en dergelijke) zichtbaar zijn.
  • Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd.

 

Indien het product niet aan één van bovenstaande vier voorwaarden voldoet brengen wij een waardevermindering in rekening (dit is een wettelijke regeling). Uiteraard stellen we u hier altijd van op de hoogte.

Retouradres:

U krijgt vanzelf het juiste retouradres voor uw artikel tijdens uw retourmelding.

Uitsluiting herroepingsrecht

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig u specificaties zijn aangepast. Of artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn, een beperkte houdbaarheid hebben, of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, en audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken.

Het herroepingsrecht is ook uitgesloten voor de zakelijke klanten.

Retourneren
De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.